Våra tjänster

Vi på Lundamurar’n AB har lång yrkeserfarenhet och vet vad som krävs för att arbeten inom badrumsrenovering i Lund ska bli utförda på bästa sätt. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom badrumsrenovering. Oavsett om ni behöver hjälp med ett mindre eller ett större projekt kan ni alltid vara säkra på att vi alltid utför kvalitetsarbeten!

Vi erbjuder tjänster inom:

Badrumsrenovering

Vi utför alla typer av badrumsrenovering med stor noggrannhet. Självklart är vi våtrumscertifierade och följer Byggkeramikrådets branschregler (BBV).

Helhetslösningar för badrum

Många drömmer om ett helt nytt badrum, vi finns med dig från början till projektets slut. Genom lång erfarenhet och stor kunskap hjälper vi dig skapa det perfekta badrummet för avkoppling och funktionalitet.

Kakelsättning

Självklart utför vi alla arbeten så som sättning av kakel, plattor och klinkers. Vi förstår vikten av en snygg och proffsig finish.

Murningsarbeten

Vi utför alla arbeten inom flytspackling, putsning och murning.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Lundamurar’n för en kostnadsfri offert, självklart kan du alltid utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss. Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 50 000 kr av arbetskostnaden för arbetet. Vi drar av beloppet direkt på fakturan och gör våra redan prisvärda tjänster ännu lägre. Välkommen till Lundamurar’n AB!