Kakelsättning

När man påbörjar en badrumsrenovering är det vanligt att man ser över det befintliga kaklet. Oftast behöver även det bytas ut. Oavsett om det handlar om reparation av mindre delar av det befintliga kaklet eller om ni behöver kakla om helt kan ni alltid vända er till oss på Lundamurar’n AB.

Vi har lång erfarenhet av kakelsättning. Vi har över 25 års erfarenhet av badrumsrenovering och erbjuder en rad olika tjänster, självklart kan vi även hjälpa dig med din kakelsättning oavsett vilken lösning du väljer.

Ansvar

Att sätta kakel och renovera badrum på egen hand är inget vi rekommenderar, det krävs stor kunskap och utbildning för att hantera våtrumsarbeten. Självklart har samtliga av våra hantverkare lång yrkeserfarenhet och är våtrumscertifierade. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och vet att noggrannhet betyder ett väl utfört arbete, dessutom lämnar vi alltid 10 års ansvarsgaranti på utfört arbete!

Nytt kakel

När du ska renovera ditt badrum är det bara din fantasi som sätter gränserna. Vilket kakel som ska sättas är det bara du som bestämmer. Idag finns det kakel i alla möjliga färger och mönster. Oavsett viket du väljer finns vi där för att hjälpa dig genom hela projektet. Genom att anlita en professionell firma när du ska sätta nytt kakel kan du alltid vara säker på att arbetet blir utfört på rätt sätt. Detta är viktigt då det lätt kan uppstå fuktskador om man inte följer de regler och krav som finns enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. För att undvika fuktskador bör man alltid använda rätt byggmaterial, det finns inga genvägar när det gäller kakelsättning.

Välkommen till oss på Lundamurar’n AB när du behöver hjälp med kakelsättning!